Dancing Stars е шоу, което ни показва добре познати звезди в различна

...
Dancing Stars е шоу, което ни показва добре познати звезди в различна
Коментари Харесай

Неделя Щонова и нейните тайни за щастлив живот

Dancing Stars е шоу, което ни показва добре познати звезди в друга светлина. В ритъма на танца те разкриват своите освен физически умения, само че и театрално държание, а и отдаденост към следващата си задача. В сегашния сезон на дансинга виждаме представители на разнообразни сфери и някои от тях несъмнено се открояват повече от останалите.
 От риалити на риалити - звездите, които още веднъж са на дребния екран, само че в друго предаване
От риалити на риалити - звездите, които още веднъж са на дребния екран, само че в друго предаване

Тв рокадите на новия сезон

Сред тях няма по какъв начин да не сложим преди всичко доктор Неделя Щонова. Свикнали сме да я виждаме усмихната на дребния екран да ни дава препоръки за здравословен живот, а в ни демонстрира образно и по какъв начин може да изглеждаме и да се усещаме и над 50-те, в случай че съблюдаваме разпоредбите, която тя освен споделя с всички, само че и ползва в всекидневието си.

Тя е настоящ невролог и знае в елементи по какъв начин работи една от най-сложните системи в човешкото тяло. Знаем много добре и че физическото ни положение е директно обвързвано с прочувственото. Затова се грижи еднообразно добре и за двете. В профила си в Instagram тя ни дава някои скъпи насоки за това по какъв начин освен да изглеждаме толкоз добре, колкото нея, само че и да се усещаме наистина щастливи.

Едно от обичаните занимания на Неделя Щонова, колкото и необичайно евентуално звучи на някои, е да чисти. Но тя трансформира другояче досадното обвързване в развлечение, пуска си музика и го съчетава с физическа активност. Така получава спомагателни изгоди, а и крайният резултат постоянно е удовлетворяващ, тъй като " чистотата е здраве ".

Разбира се, тренировките й не се свеждат единствено до разчистване на дома и постоянно отскача и до залата. Защото много добре знае, че в случай че искаш друг, по-добър резултат, не можеш да правиш едно и също и да не се развиваш.

Оказва се, че невроложката е влюбена не само в специалността си, само че и в танца, още преди да стане част от звездния асортимент в Dancing Stars. Тя дефинира танците като една от най-хубавите действия за стимулация на мозъка, тъй като изисква фокус и много добра централизация, както и съгласуваност.

Затова тя ни поучава да учим всеки ден - например как се танцува танго. Защото в случай че спрем да се развиваме и да имаме интерес към нови неща, мозъкът ни постепенно умира.

С присъединяване си в танцовото предаване Неделя Щонова желае за следващ път да ни подсети и какъв брой рисково може да е обездвижването, което буквално ни разболява. Затова все трябва да откри вярната за себе си форма на физическа интензивност и да я практикува постоянно и с готовност.

Завладяна от ритъма на танца, доктор Щонова постоянно споделя размишления и пристрастености по тематиката в обществените мрежи. " И танцът напълно не е единствено стъпки, а на първо място той е възприятие ", безапелационна е тя. Със сигурност в същото е уверен и нейния сътрудник Атанас Месечков, с който са прелестен тандем и при всяко излизане на сцената получават високи оценки както от журито, по този начин и от феновете.

В една от последните си изявления Неделя Щонова споделя и една персонална история. Не един път, а цели три пъти пред нея се открива опцията да замине за Съединени американски щати и да работи в огромна болница. Но избира да се върне в България. И в никакъв случай не е съжалявала за този свой избор, а всичко българско и обичайно постоянно съумява да я разчуства силно. А когато излиза на сцената, облечена в носия, тя сбъдва една своя фантазия.

Именно сходни страсти и прекарвания за нея са доста по-ценни от всичко материално, което човек може да има. И за нея друг, който има, а този, който е, е същински богат. " За мен щастието и луксът постоянно са били свързани със самоконтрола да поддържаш лазерен фокус върху в действителност значимото ".

За Неделя Щонова животът е непрестанно израстване. А последните уроци, които тя научава и споделя със своите почитатели, са: Никой не може да ни избави, с изключение на ние самите; Учи всеки момент, учи през целия си живот; Рецептите за щастлива заедност са за хора без въображение. Истински щастливите са импровизатори.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР